Network Menu

OBS Uppdaterad info plats/datum- Anmälan till Luciaövningar

Tiden går fort och snart är det jul. I november drar vi i gång med luciaövningarna. Hoppas vi får många anmälningar till årets luciatåg. Anmäl er nu!

Schemat ser ut som följer:

3 november kl 10.00 hemma hos Lotta (West University Place)

17 november kl 10.00 hemma hos Lotta

1  december kl 10.00 hemma hos Lotta

NY INFO angående vart uppträdandet kommer ske:

Vi kommer inte att vara i Norska Kyrkan utan uppträdandet sker på IKEA. Vi kommer även ha ett luciatåg tillsammans med SACC hos Chef Sören’s Kitchen.

13 december uppträder SWEA barn i Luciatåget på Ikea, och det här är på kvällstid. Exakt tid kommer senare, vi väntar på inför från IKEA. Det här blir alltså SWEA Houston’s stora Lucia Event med julbord. Biljetter kommer att säljas via Ikea’s hemsida. Självklart kommer vi meddela och skicka ut länken till alla medlemmar när IKEA’s biljettköp öppnar. 

Vi kommer även sammarbeta och lussa på SACC julmiddag den 12 december, Chef Sören Pedersen Kitchen står för catering den här kvällen.  Mer information om eventet kommer så snart alla detaljerna är klara.

Adresser skickas ut till de som anmäler sig. Anmälan sker genom gratisbiljetter. Köp en biljett per barn som kommer delta.

Anmälan till de olika övningstillfällena sker via ticketleap:

https://sweahouston.ticketleap.com/

Själva luciafirandet är 13 december på IKEA, m. Vi ber att alla som deltar i tåget är på plats i god tid. Så fort vi har fått klockslag från IKEA så sker vi ut den informationen. Som vanligt krävs deltgande i minst två övningar för att få medverka. Sista anmälningsdagen för övningarna är 2 november.

Övningarna brukar gå till så att barnen övar, medan föräldrarna sitter och pratar och sedan blir det fika. Fikat hjälps vi åt med, så vi ber er ta med något vi alla kan dela till åtminstone en övning. Det kommer påminnelser innan övnignarna.

Vi kommer liksom förra året även lussa på SACC’s julmiddag den 12 december.

De riktlinjer som beslutats för övningar och val av Lucia är:

  • Luciatåget är för SWEA-medlemmars barn.
  • Den äldsta flickan som ställer upp i Luciatåget, som varit med i de senaste 3 åren och som inte varit Lucia tidigare i SWEA Houston koras till årets Lucia.
  • Lucia utnämns efter sista anmälningsdagen vilken fastställs i samband med att eventet planeras varje år.
  • Vid eventuella oklarheter så har SWEA Houston’s styrelse sista ordet.
  • Samtliga övningar inför Lucia kommer hållas på svenska.

Vi ses snart!

Foto: Cecilia Larsson Lantz/imagebank.sweden.se, Lena Granefelt/imagebank.sweden.se