Network Menu

Valborgspicknick & Barnens Bokklubb

Nu är det snart dags för sommar känns det som fastän vi bara är i april. Den 2:a maj blir det Valborgspicknick samt brännboll och lekar för alla i familjen. 

 

Bear Creek Pioneers Park, Houston
Söndag 2 maj, kl. 14-16
Ta med familjen, picknickfilt, vad ni vill äta och dricka.

 

För andra året i rad firar vi Valborg tillsammans. Förra året gjorde vi fem-kamp i Marys Backyard, hoppas vi är tillbaks där nästa år. I år ses vi i Bear Creek Park för picknick och lekar, kubb, brännboll och tipsrunda mm. Ja, detta vill ni inte missa!

 

Missa inte heller Barnens Bokklubb, 2 maj kl.13-14 på samma ställe i Bear Creek Pioneers Park. Det är valfri svensk bok som gäller, och barnen får chans att recensera och berätta om den bok de själva valt. På mötet kan den som vill kort recensera sin bok, betygsätta den (1-5) och om vi kan träffas kan den som vill ta med sin bok och byta den med en kompis. Varmt välkomna alla barn!

 

Hoppas att ni följer SWEA Houston på Facebook (bara öppen för medlemmar) där vi numera försöker lägga upp våra aktiviteter under Events.
Några frågor eller funderingar, problem med medlemskap etc. är det bara att höra av sig så vidarebefordrar jag till rätt person.

 

Vänligen anmäl er till ordforande.sweahouston(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com
Alternativt på Facebook (Events/Evenemang) eller direkt till Åsa Algard, så har vi lite koll på vilka som är med, lättare att planera mötet då.

SWEA Barn