Network Menu

Barnens Bokklubb

”Barnens Bokklubb växer vilket är helt fantastiskt! För att möta alla åldrar och nivåer på språket gjorde vi en sagostund för det yngre deltagarna medan de äldre barnen diskuterade boken Häxorna av Roald Dahl. Boken fick av samtliga barn fem av fem fingrar upp vilket hittills är det högsta betyget någonsin i Barnens Bokklubb” 

 

Titta även på SWEA Internationals sida angående medlemsförmåner. Vi har ibland exklusiva förmåner hos Nextory och Kidsread, läs mer här Medlemsförmåner

Information (datum, tid plats) för kommande träffar läggs ut på vår privata facebooksida SWEA Houston och även i kalendern här på hemsidan. För mer information ta kontakt med Åsa Algard.

Kontakt person: Åsa Algard, webb.sweahouston(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

 

Tidigare träffar och böcker:

Sveriges landskap av Björn Höglund 

Nästa bok är en väldigt trevlig svensk geografibok riktad till barn, skriven av Björn Höglund.

Skrivuppgiften denna gång är att på ett A4 (letter size) skriva/rita om ett valfritt landskap. Alla som vill kommer också att muntligt få kort presentera sitt landskap för bokklubben.
Har ni inte köpt boken redan så kan den laddas ner här:

Glasbarnen av Kristina Olsson.
Detta blir en spännande avslutning på årets bokklubb.
Även denna bok finns som e-bok och ljudbok på Bokus.

Häxorna av Roald Dahl

Handbok för superhjältar del 2. Röda masken av Elias Våhlund, Agnes Våhlund.
Första delen av denna serien var bokklubbsbarnens favorit förra året. Denna finns även som e-bok  och ljudbok på Bokus om ni inte har någon i Sverige som kan skicka hit den.