Network Menu

Semmelkväll

Karta Otillgänglig

Datum/Tid
Datum: 2019-02-21
19:00 – 21:00


Hjärtligt Välkomna alla SWEA’or och gäster till en mysig torsdagsskväll med hembakade semlor, ost, kex och vin hemma hos Kathryn torsdagen den 21 februari, kl 19.00 – 21.00. Rose-Marie Battig kommer att berätta om hur det var att vara med nästan helt från SWEA Internationals födelse i Los Angeles för 40 år sedan. Vi kommer också att presentera vårt nya, spännande och utökade program för 2019 och kommittéer som du kan anmäla ditt intresse att vara med i. Dina idéer är vi också öppna för.
Köp din biljett senast 18 februari. Begränsat antal biljetter !!
Du kan också beställa extra Semlor. De måste förbeställas och betalas på förskott. (Via Zelle eller Ticketleap)
Det behövs alltid hjälp med olika ting för att vi skall kunna ha våra arrangemang. Om du kan hjälpa till så vore det toppen!
Anmäl dig för att hjälpa till genom att ”köpa” en gratis biljett på ticketleap till det som du kan hjälpa till med.
Om du har utlägg för ingredienser så betalar SWEA Houston dina utlägg mot uppvisan av kvitto innom 10 dagar. Avtala med Maria Neyin  (Helst via SMS: 832 677 3204) på förhand, innan du gör några inköp.
Vi introducerar också möjligheten att betala direkt från ditt bankkonto via Zelle, vilket är helt gratis och gör att vi kan hålla priserna nere för våra arrangemang. Om du väljer att betala direkt via Ticketleap så blir det en liten avgift för detta.
Se ticketleap för mer information  sweahouston.ticketleap.com/semmel-kvll/
Hoppas vi ses !!
P.s. Kom ihåg att besöka vår Web sida Houston.Swea.Org ofta framöver. Där kommer alla aktiviteter att läggas in i kalendern med information om du klickar på datumet. Nya aktiviteter kommer också upp med kort varsel och postas på websidan så snabbt som möjligt….så håll utkik!

Du kan betala både din Medlemsavgift för 2019 (om du inte redan gjort det) och framtida  arrangemang via Zelle.
Gå först till Ticketleap och välj din ”Zelle” biljett för SWEA Medlem, Gäst, Extra Semlor eller Medlemsskap 2019. Checka ut med dina Zelle biljetter. Betala sedan summan för dessa biljetter via Zelle. Först när du har betalat är du anmäld till Semlekvällen.
För att betala via Zelle från Wells Fargo konto (alla US Banker kan använda Zelle):
Logga in till ditt bankkonto.
Välj ”Send Money with Zelle”
I sök boxen, skriv in vårt SWEA Houston Bankkonto nummer:   2362330819
Gå vidare till nästa sida och skriv in 2362330819   en gång till,
vår Kassörs namn:
Katarina
Alford
Email: Sweahouston@hotmail.com
Första gången måste du ha en säkerhets kod, som enkelt kan bli sänt till din mobiltelefon eller email, kopieras och skrivas in i boxen för kod. Efter första gångens registrering kommer denna betalningsförbindelse att finnas lagrad i ditt konto för Zelle transaktioner.
Gå vidare och lägg in beloppet som skall betalas t.ex. $10.00
Gå vidare, Sänd beloppet och se efter så att du får en bekräftelse på att det har blivit sänt.
Hör av dig till Katarina Alford på Sweahouston@hotmail.com om du har något problem med betalningen. Vi sparar ~15% kostnad om vi använder Zelle och det är väldigt enkelt.