Houston

Bli en aktiv Swea i Houston!

 

intressegrupper, spontana träffar och möjlighet att engagera dig i vår avdelning

 

Detaljerad information till de olika aktiviteterna är endast tillgängliga för våra medlemmar på vår facebook sida samt i vårt nyhetsbrev.

I kalendern (Aktiviteter) publiceras generell information angående de kommande aktiviteterna.

Vi träffas även  spontant för ”After Work” (AW), fika eller lunch. Spontana träffas publiceras ibland endast på Facebook.

Är du intresserad av att veta mer kontakta oss, program.sweahouston@gmail.com

 

Är du intresserad av att arbeta ideellt, styrelsearbete eller på annat sätt engagera dig aktivt i vår organisation?

Julmarknaden med Luciatåget är vårt stora evenemang där vi drar in pengar för att kunna donera till olika projekt. Vi, i styrelsen, behöver din hjälp med till exempel pyssla och skapa saker vi kan sälja på julmarknaden, se inlägget nedan.

 

Ta kontakt med vår ordförande om du har frågor eller ideér, houston@swea.org

 

 

Intressegrupper

Bokklubben

Vi träffas en gång i månaden ofta hemma hos en SWEA medlem. Gruppen bestämmer varje år vilka böcker som ska läsas. Kontaktpersoner: Maria (Mia) R. & Kathryn T.

Läs mer här!

Barnens boklubb

Information för kommande träffar läggs ut på vår privata Facebookgrupp SWEA Houston och även i kalendern här på hemsidan. Kontakt person: Åsa A

Läs mer här! 

Kulturträffar

Är du intresserad av konst och kultur? Våra medlemmar träffas ca en gång i månaden ofta på dagtid och går på en kulturell aktivitet. Kontakt person: Mia R. & Naima C.

After Work

Är du intresserad av att träffas kvällstid? Våra medlemmar träffas ca en gång i månaden på en restaurang i Houston eller Woodlands. Kontakt person: varierar.

Läs mer här!

Promenader & sport

Vi träffas runt om i Houston för att gå en promenad tillsammans. Planeras månad för månad, ibland väldigt spontant på Facebook. Kontakt person: varierar

Läs mer här!